Kriisinajat osoittavat, onko ystävyytemme todella kestävää!

Jobst Bittner, March of Lifen perustaja ja johtaja, oli 26. tammikuuta 2024 solidaarisuusvierailulla Israelissa vaimonsa Charlotten kanssa. Siellä hän tapasi ystäviä ja niitä, jotka kärsivät kauheasta terrori-iskusta lokakuun 7. päivänä. Monet heistä ovat menettäneet perheenjäseniä, naapureita tai sukulaisia. Heidän poikansa ja tyttärensä taistelevat Israelin tulevaisuudesta vain muutaman kilometrin päässä Gazassa.

Vierailut Kibbutz Kfar Azassa ja Nova Festival Memorialissa

Jobst ja Charlotte Bittner vierailivat Etelä-Israelissa julman Nova-Festivaalin verilöylyn paikalla ja entisessä Kibbutz Kfar Azassa, jonne yli 300 terroristia hyökkäsi 7. lokakuuta 2023 ja murhasi raakalaismaisesti lukuisia viattomia israelilaisia. Eräs joukkomurhasta selvinnyt israelilainen johti heidät kibbutsin läpi.

Tapaaminen apulaispormestarin kanssa Beer Shevassa

Jobst Bittner tapasi yhdessä Israelin March of life -johtajan Igal Even-Zivin kanssa Beer Shevan apulaispormestarin. Myös eteläisen Negevin pääkaupunki on kärsinyt vakavasti lokakuun 7. päivän hyökkäyksistä. Kaupungin viranomaiset ilmaisivat kiitollisuutensa heidän kaupungissaan tulevasta March of Nations -tapahtumasta ja korostivat kansainvälisen ystävyyden ja tuen tärkeyttä Israelissa.

Kutsu Knesset Christian Allies Caucusin vuosijuhlaan Jerusalemiin

Vierailunsa alussa Jobst Bittner, joka sisällytettiin jälleen ”Israelin 50 parhaan liittolaisen” luetteloon vuonna 2023, oli vieraana Knessetin Christian Allies Caucuksen (KCAC) 20-vuotisjuhlatilaisuudessa Knessetissä. Knessetin tapahtumaan osallistui kristittyjä johtajia eri puolilta maailmaa, Knessetin jäseniä, mukaan lukien puheenjohtajat Yuli Edelstein ja MK Sharren Haskel, sekä Yarden Gone, joka edusti israelilaisten panttivankien perheitä. Huolimatta juhlallisesta tilaisuudesta seremonia oli enemmän muistotapahtuma, jota leimasi 21 israelilaissotilaan kuolemat Gazan kaistalla ja 136 panttivangin ahdinko.